De Pensioeneconoom (onderdeel van Heilbron Groep) en SUCSEZ/UPIVA gaan fuseren!

“De Pensioeneconoom, onderdeel van de Heilbron Groep, en SUCSEZ/UPIVA gaan fuseren. 

SUCSEZ/UPIVA

We zijn jonge ondernemers en het blijft onze ambitie om onze positie te versterken en verbeteren binnen de verzekeringsmarkt, zodat wij onze relaties de beste service en dienstverlening kunnen blijven bieden. Deze groei gaan we realiseren doordat we gaan fuseren met SUCSEZ/UPIVA. Door deze fusie ontstaat een onafhankelijke organisatie met een landelijke sterke positie.

Bundeling van krachten

Samen maken we gebruik van elkaars krachten. SUCSEZ/UPIVA is de grootste ziektekostenspecialist van Nederland. Heilbron heeft een sterke positie op het gebied van schade-, en inkomensverzekeringen. Zo kunnen we een veel breder pallet aan diensten en producten aanbieden, waar onze klant uiteraard van profiteert. 

Mooie stap richting toekomst

Onze bundeling van krachten verstevigt niet alleen onze positie in een sterk concurrerende markt, maar zorgt ook voor verdere optimalisering van onze dienstverlening. Ondanks onze landelijke dekking blijven wij met deze samenwerking dichtbij onze klanten, dat vinden we belangrijk. Naast een breder aanbod aan producten en diensten, verandert er voor onze klanten niets. Wij behouden onze naam en zij behouden gewoon hun vaste aanspreekpunt. 

Wij zijn trots op deze mooie ontwikkeling en kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst!”

Marco Gregoor & Frank Germans (Heilbron Groep)
Maurice Massaar, Dennis Massaar & Nils Karssens (SUCSEZ/UPIVA)

Klik hier om het persbericht te lezen.


Terug naar het nieuwsoverzicht